90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Oppsett av system

Det er svært enkelt å konfigurere dette systemet. Det krever bare én lydtilkobling til TV-en og én strømtilkobling.

Merk: Systemet kan brukes med nesten alle TV-er. Bruk det som stativ for TV-er med sokler som er opptil 50,8 cm brede og 26 cm dype. Du kan også sette det under en veggmontert TV, eller på en hylle eller TV-benk. Maksimal vekt som kan plasseres på systemet, er 18,1 kg.

Sett TV-en til side, men hold den i nærheten. Det er lurt å slå den på, slik at du har tilgang til tilkoblingspanelet

Plasser lydsystemet der du har tenkt å ha TV-en.

  1. Koble en av lydkablene som følger med, til TV-ens lydutgang

De fleste TV-er har de tre lydutgangene som vises nedenfor. Bruk utgangen som gir lyd av høyest kvalitet, for å få best mulig lyd. Optisk er førstevalg, koaksial andrevalg og analog tredjevalg.

optisk digital lyd (anbefales): digital lydutgang som sender digitale data i form av pulserende lys gjennom en fiberoptikkabel.

merk: hvis du bruker en optisk kabel, må du huske å fjerne den beskyttende hetten fra begge ender. når du kobler pluggen til kontakten, kan du kjenne lett motstand, slik at du må trykke hardere for at den skal klikke ordentlig på plass. sluttkolonne: 2

koaksial digital lyd (anbefales): en digital lydutgang som sender digitale data via en 75-ohm koaksialkabel.

analog stereolyd: den vanligste typen lydutgang, der venstre og høyre kanal kobles til separat. bruk denne tilkoblingen hvis ingen digitale lydutganger er tilgjengelige

Koble den andre enden av den valgte lydkabelen til tilsvarende lydinngangskontakt på lydsystemet. Du kan også føre kabelen inn i den innebygde kabelklemmen.

Koble den ene enden av den medfølgende strømledningen til inngangskontakten for strøm.

Hvis du bruker lydsystemet som stativ for TV-en, plasserer du TV-en på lydsystemet. Kontroller at TV-sokkelen er midtstilt og at den ikke henger utenfor kanten på systemet.

Koble strømledningen til lydsystemet til en stikkontakt. Like etter at du tilfører strøm, lyder det to toner fra systemet som angir at det er klart for bruk

Når systemet er satt opp og klart for bruk, anbefales det at du slår av TV-høyttalerne og bare spiller av TV-lyden gjennom Bose-systemet, da dette gir best resultater. Se Avslåing av interne TV-høyttalere hvis du trenger hjelp.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din