Angi videooppløsningen

Gjelder for:

• Lifestyle® V35 home entertainment system
  • Lifestyle® V25 home entertainment system
  • Lifestyle® T20 home theater system
  • Lifestyle® T10 home theater system
  • Lifestyle® 135 home entertainment system
  • Lifestyle® 235 home entertainment system
mer...

Med denne funksjonen kan du bruke den interne videoskaleringsfunksjonen eller sende et innkommende signal direkte til TV-en uten å konvertere det.

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil angi videooppløsningen:

Slå TV-en på, og velg TV/video-inngangen som er koblet til Lifestyle®-systemet

på fjernkontrollen trykker du på more

trykk på pil høyre, velg options og trykk på ok for å bekrefte

trykk på pil ned og velg video output

trykk på pil venstre eller pil høyre og velg ønsket videooppløsning

trykk på exit (avslutt) for å gå ut av menyen