TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Oppdatere systemet ditt

VIKTIG MERKNAD for kunder som har mer enn ett Solo-system
Hvert Solo-system har sin egen unike programvare som må brukes til systemoppdateringer. Når du skal oppdatere mer enn ett system, må du ikke bruke programvaren fra ett system til å oppdatere et annet, ettersom dette kan føre til permanent skade. For å unngå dette må du sørge for at du sletter alle filer med filnavnet *.bos på USB-stasjonen før du oppdaterer et nytt system.

Du trenger en bærbar USB-stasjon med en lagringskapasitet på minst 10 MB. Stasjonen må være FAT- eller FAT32-formatert.

Minimumskrav til systemet

For Windows PC-brukere:

• Prosessor på 300 MHz (1 GHz for Vista eller Windows 7) 32- eller 64-biters
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB (Vista Home Basic); 1 GB (andre Vista-varianter og Windows 7 32-bit); 2 GB (Windows 7 64-bit)
  • Internett-tilkobling
  • 30 MB ledig plass på harddisken
  • USB-port (1.1, 2.0 eller 3.0)

For Mac-brukere:

• OS v10.5 (Leopard), v10.6 (Snow Leopard) eller OS v10.7 (Lion)
  • Intel-basert prosessor
  • 512 MB RAM (Leopard), 1 GB (Snow Leopard)
  • Internett-tilkobling
  • 40 MB ledig plass på harddisken
  • USB-port (1.1, 2.0 eller 3.0)

Trinnene du må gjennomføre:

Du trenger en datamaskin for å kunne laste ned informasjon om oppdateringen.

For å få tak i denne informasjonen må du først slå av og koble fra Bose Solo 5 TV sound system.

Koble USB-stasjonen til datamaskinen. Fjern alle filene fra USB-stasjonen.

Last ned programvareoppdateringsfilen nedenfor (Solo5.mdu).

For Windows PC-brukere:

I filnedlastingsvinduet velger du filplasseringsmappen og klikker på Lagre. Du kan lagre filen direkte på USB-stasjonen. Hvis du laster ned filen til skrivebordet, må du dra filen til USB-stasjonen før du fjerner den fra datamaskinen.

For Mac-brukere:

Vent til datamaskinen har lastet ned filen.

Åpne mappen for nedlastinger og dra oppdateringsfilen til USB-stasjonen.

Når oppdateringen er på USB-stasjonen, fjerner du stasjonen fra datamaskinen.

Sett USB-stasjonen inn i kontakten som er merket med Service bak på systemet.

Koble til Bose Solo 5 TV sound system. Oppdateringen starter automatisk, og lyset kommer til å blinke gult med jevne mellomrom.

Det tar noen få minutter å fullføre oppdateringen. Lyset på Bose Solo 5 TV sound system kommer til å fortsette å blinke. Når oppdateringen er fullført, blinker lyset grønt.

Når lyset blinker grønt, kan du fjerne USB-stasjonen fra Bose Solo 5 TV sound system. Systemet er klart for normal bruk med en gang USB-stasjonen er fjernet og systemet er slått på.

Feilsøking

Prøv dette før du starter Updater-appen på nytt:

Mens du laster ned oppdateringen fra Internett:

• Kontroller at Internett-tilkoblingen er i orden.
  • Programmet må ha bestemt informasjon om Bose Solo 5 TV sound system. Hent disse opplysningene ved først å sette den valgte USB-stasjonen inn i kontakten merket med Service på baksiden av systemet. Det grønne lyset skal bli gult og blinke i flere sekunder før det slukkes. Når lyset slukkes, fjerner du USB-stasjonen og kobler den til datamaskinen igjen.
  • Vent til datamaskinen ber deg om å fjerne USB-stasjonen.

Mens du oppdaterer Bose Solo 5 TV sound system:

• Kontroller at systemet er koblet til og slått på, og at det grønne lyset lyser konstant på systemet før du setter inn USB-stasjonen.
  • Hvis du ser en lampe lyse rødt på Bose Solo 5 TV sound system under oppdateringen, må du fjerne USB-stasjonen fra systemet, koble det fra stikkontakten i ett minutt og deretter koble det til igjen. Kontroller at systemet er slått på (en lampe lyser kontinuerlig grønt), og sett USB-stasjonen inn igjen.

Tips: Koble USB-stasjonen rett i en ubrukt USB-kontakt på datamaskinen.
Hvis du kobler til en USB-hub, kan det bli vanskeligere for oppdateringsprosessen å finne USB-stasjonen.
Hvis du kobler den rett i en ubrukt USB-kontakt på datamaskinen din, blir det enklere å finne stasjonen.

Hjelpmenyen
Hjelpmenyen er tilgjengelig gjennom hele oppdateringsprosessen. Fra hjelpmenyen har du tilgang til:

• Lisensavtale: Les gjennom lisensavtalen
  • Systeminformasjon: Se informasjon om gjeldende versjon av programvaren for Bose Solo 5 TV sound system, og systeminformasjon for datamaskinen og operativsystemet

Hvis problemene vedvarer, kan du kontakte Bose kundestøtte.

Vanlige spørsmål

Hvorfor må jeg oppgradere programvaren for Bose Solo 5 TV sound system?

Ved å oppdatere programvaren sikrer du at systemet fungerer optimalt.

Kan denne oppdateringen utføres på både datamaskin og Mac?

Ja, med følgende minimumskrav til operativsystemer: Datamaskiner må ha Windows XP eller høyere. En Mac må ha OS 10 eller høyere.

Hvilken type flash-stasjon bør jeg bruke?

Du kan bruke så å si alle USB-stasjoner som har minst 10 MB ledig plass. En stasjon som vises som enten en harddisk eller en "composite device", fungerer ikke. Stasjonen må være FAT- eller FAT32-formatert.

Må flash-stasjonen være tom?

Det er ikke nødvendig, men det anbefales. Hvis du har kjørt en Bose-oppdatering med denne stasjonen tidligere, må du sørge for å fjerne alle filer av typen *.bos.

Hvor lang tid tar oppdateringen?

Det skal bare ta noen få minutter for datamaskinen å laste ned oppdateringen fra Bose. Det tar bare noen få sekunder å fullføre oppdateringen på Bose Solo 5 TV sound system.

Hvor er USB-kontakten på Bose Solo 5 TV sound system?

Den er på baksiden av systemet og er merket med "Service".