Oppdatere systemet ditt

VIKTIG MERKNAD for kunder som har mer enn ett Solo-system
Hvert Solo-system har sin egen unike programvare som må brukes til systemoppdateringer. Når du skal oppdatere mer enn ett system, må du ikke bruke programvaren fra ett system til å oppdatere et annet, ettersom dette kan føre til permanent skade. For å unngå dette må du sørge for at du sletter alle filer med filnavnet *.bos på USB-stasjonen før du oppdaterer et nytt system.

Du trenger en bærbar USB-stasjon med en lagringskapasitet på minst 10 MB. Stasjonen må være FAT- eller FAT32-formatert.

Minimumskrav til systemet

For Windows PC-brukere:

• Prosessor på 300 MHz (1 GHz for Vista eller Windows 7) 32- eller 64-biters
  • 128 MB RAM (Windows XP); 512 MB (Vista Home Basic); 1 GB (andre Vista-varianter og Windows 7 32-bit); 2 GB (Windows 7 64-bit)
  • Internett-tilkobling
  • 30 MB ledig plass på harddisken
  • USB-port (1.1, 2.0 eller 3.0)

For Mac-brukere:

• OS v10.5 (Leopard), v10.6 (Snow Leopard) eller OS v10.7 (Lion)
  • Intel-basert prosessor
  • 512 MB RAM (Leopard), 1 GB (Snow Leopard)
  • Internett-tilkobling
  • 40 MB ledig plass på harddisken
  • USB-port (1.1, 2.0 eller 3.0)

Trinnene du må gjennomføre:

Du trenger en datamaskin for å kunne laste ned informasjon om oppdateringen.

For å få tak i denne informasjonen må du først slå av og koble fra Bose Solo 5 TV sound system.

Koble USB-stasjonen til datamaskinen. Fjern alle filene fra USB-stasjonen.

Last ned programvareoppdateringsfilen nedenfor (Solo5.mdu).

For Windows PC-brukere:

I filnedlastingsvinduet velger du filplasseringsmappen og klikker på Lagre. Du kan lagre filen direkte på USB-stasjonen. Hvis du laster ned filen til skrivebordet, må du dra filen til USB-stasjonen før du fjerner den fra datamaskinen.

For Mac-brukere:

Vent til datamaskinen har lastet ned filen.

Åpne mappen for nedlastinger og dra oppdateringsfilen til USB-stasjonen.

Når oppdateringen er på USB-stasjonen, fjerner du stasjonen fra datamaskinen.

Sett USB-stasjonen inn i kontakten som er merket med Service bak på systemet.

Koble til Bose Solo 5 TV sound system. Oppdateringen starter automatisk, og lyset kommer til å blinke gult med jevne mellomrom.

Det tar noen få minutter å fullføre oppdateringen. Lyset på Bose Solo 5 TV sound system kommer til å fortsette å blinke. Når oppdateringen er fullført, blinker lyset grønt.

Når lyset blinker grønt, kan du fjerne USB-stasjonen fra Bose Solo 5 TV sound system. Systemet er klart for normal bruk med en gang USB-stasjonen er fjernet og systemet er slått på.

Feilsøking

Prøv dette før du starter Updater-appen på nytt:

Mens du laster ned oppdateringen fra Internett:

• Kontroller at Internett-tilkoblingen er i orden.
  • Programmet må ha bestemt informasjon om Bose Solo 5 TV sound system. Hent disse opplysningene ved først å sette den valgte USB-stasjonen inn i kontakten merket med Service på baksiden av systemet. Det grønne lyset skal bli gult og blinke i flere sekunder før det slukkes. Når lyset slukkes, fjerner du USB-stasjonen og kobler den til datamaskinen igjen.
  • Vent til datamaskinen ber deg om å fjerne USB-stasjonen.

Mens du oppdaterer Bose Solo 5 TV sound system:

• Kontroller at systemet er koblet til og slått på, og at det grønne lyset lyser konstant på systemet før du setter inn USB-stasjonen.
  • Hvis du ser en lampe lyse rødt på Bose Solo 5 TV sound system under oppdateringen, må du fjerne USB-stasjonen fra systemet, koble det fra stikkontakten i ett minutt og deretter koble det til igjen. Kontroller at systemet er slått på (en lampe lyser kontinuerlig grønt), og sett USB-stasjonen inn igjen.

Tips: Koble USB-stasjonen rett i en ubrukt USB-kontakt på datamaskinen.
Hvis du kobler til en USB-hub, kan det bli vanskeligere for oppdateringsprosessen å finne USB-stasjonen.
Hvis du kobler den rett i en ubrukt USB-kontakt på datamaskinen din, blir det enklere å finne stasjonen.

Hjelpmenyen
Hjelpmenyen er tilgjengelig gjennom hele oppdateringsprosessen. Fra hjelpmenyen har du tilgang til:

• Lisensavtale: Les gjennom lisensavtalen
  • Systeminformasjon: Se informasjon om gjeldende versjon av programvaren for Bose Solo 5 TV sound system, og systeminformasjon for datamaskinen og operativsystemet

Hvis problemene vedvarer, kan du kontakte Bose kundestøtte.

Vanlige spørsmål

Hvorfor må jeg oppgradere programvaren for Bose Solo 5 TV sound system?

Ved å oppdatere programvaren sikrer du at systemet fungerer optimalt.

Kan denne oppdateringen utføres på både datamaskin og Mac?

Ja, med følgende minimumskrav til operativsystemer: Datamaskiner må ha Windows XP eller høyere. En Mac må ha OS 10 eller høyere.

Hvilken type flash-stasjon bør jeg bruke?

Du kan bruke så å si alle USB-stasjoner som har minst 10 MB ledig plass. En stasjon som vises som enten en harddisk eller en "composite device", fungerer ikke. Stasjonen må være FAT- eller FAT32-formatert.

Må flash-stasjonen være tom?

Det er ikke nødvendig, men det anbefales. Hvis du har kjørt en Bose-oppdatering med denne stasjonen tidligere, må du sørge for å fjerne alle filer av typen *.bos.

Hvor lang tid tar oppdateringen?

Det skal bare ta noen få minutter for datamaskinen å laste ned oppdateringen fra Bose. Det tar bare noen få sekunder å fullføre oppdateringen på Bose Solo 5 TV sound system.

Hvor er USB-kontakten på Bose Solo 5 TV sound system?

Den er på baksiden av systemet og er merket med "Service".