Feilsøking av lyd

Ingen lyd fra tilkoblet kilde

kontroller om problemet kun oppstår med eksterne kilder. prøv å spille en fm-radiostasjon. hvis problemet forekommer med radioen, kan du se ingen lyd fra intern kilde

Hvis det er et problem med en tilkoblet kilde, kan du kontrollere at riktig kilde er valgt. Feil kilde kan være valgt. For eksempel kan en ekstern enhet være koblet til inngang 1, men en annen kilde enn inngang 1 kan være valgt

Kontroller at ingenting er koblet til hodetelefonkontakten. Høyttalerne kobles automatisk ut når hodetelefoner (eller enhver kabel med 3,5-mm stereoplugg) kobles til systemet

Kontroller at den tilkoblede kilden er slått på

Koble lydkabelen fra og deretter til igjen i begge ender. Kontroller at lydkabelen (optisk, analog og/eller HDMI®) er koblet helt inn i kilden og bak på kontrollkonsollen

Ingen lyd fra intern kilde

Kontroller at lampen på Acoustimass®-modulen er på. Lampen på Acoustimass-modulen lyser når den er riktig koblet til et aktivt mediesenter. Hvis lampen ikke lyser, kan du kontrollere at Acoustimass-modulen er koblet til en fungerende stikkontakt

Kontroller at lydinngangskabelen er riktig tilkoblet. Lydinngangskabelen som forbinder mediesenteret med Acoustimass-modulen, kan ha løsnet eller være tilkoblet på feil måte

Kontroller tilstanden til lydinngangskabelen. Kontroller at ingenting er ødelagt inni mini-din-kontakten på begge sider. Kontroller for knekk eller kutt. Hvis kabelen er skadet på noen måte, må du bytte den

Kontroller at ingenting er koblet til hodetelefonkontakten. Høyttalerne kobles automatisk ut når hodetelefoner (eller enhver kabel med 3,5-mm stereoplugg) kobles til systemet

Tilbakestill produktet. Slå systemet av, koble fra strømmen i 60 sekunder, ta lydinngangskabelen ut og sett den inn igjen i begge ender, koble til strømmen igjen, og test systemet på nytt

Noen av høyttalerne mine virker ikke.

Kontroller at riktig høyttalermodus og høyttalervolum er innstilt. Hvis det ikke er lyd fra senterhøyttaleren, kontrollerer du at systemet er i modus for tre eller fem høyttalere og at volumet for senterhøyttaleren er riktig innstilt. Hvis det ikke er lyd fra bakhøyttalerne, kontrollerer du at systemet er i modus for fem høyttalere og at volumet for surroundhøyttalerne er riktig innstilt.

Slik endrer du høyttalermodus:

Slå TV-en på, og velg TV/video-inngangen som er koblet til systemet

på fjernkontrollen trykker du på more

More

trykk på pil høyre for å utheve ikonet for alternativet, og trykk deretter på ok

pil høyre

OK

trykk på opp eller ned for å utheve speakers

opp

ned

trykk på venstre eller høyre for å velge: stereo (2), front (3) eller surround (5), og trykk deretter på exit for å gå ut av menyen

venstre

høyre

Avslutt

Kontroller at ingenting er blitt frakoblet fra høyttalerne eller Acoustimass-modulen