Høyttaleren kobler ikke til mobilenheten

Her er et par forslag hvis høyttaleren ikke kobler til mobilenheten.

Slå av Bluetooth på enheten, og slå den deretter på igjen

Slett høyttaleren fra enhetens Bluetooth-liste og prøv å koble den til igjen

Tøm høyttalerens sammenkoblingsliste ved å holde inne flerfunksjonsknappen i ti sekunder, og slett høyttaleren fra enhetens Bluetooth-liste. Koble høyttaleren til enheten på nytt

Tilbakestill høyttaleren til fabrikkinnstillinger ved å holde inne  flerfunksjonsknappen og volum ned (-) -knappen samtidig i ti sekunder. Bluetooth -indikatoren lyser blått, og du skal høre en talemelding som ber deg om å velge språk. Koble høyttaleren til enheten på nytt

Prøv å koble til en annen enhet