Jeg klarer ikke å slå på høyttaleren når batteriet er i bruk

Prøv følgende for å løse dette problemet:

Hvis høyttaleren ikke har blitt koblet til strøm og ikke har blitt brukt på 24 dager, går den inn i beskyttelsesmodus for å beskytte batterilevetiden. Koble høyttaleren til strøm for å avslutte batteribeskyttelsesmodus. Nye produkter er ofte i denne modusen siden de vanligvis er i en eske i mer enn 24 dager.

Installer tilgjengelige produktoppdateringer. Gå til btu.Bose.com, og følg instruksjonene for å sikre at produktet har de siste funksjonene og forbedringene

Det kan være at batteriet ikke er nok oppladet. Det må være litt strøm på batteriet for at det skal kunne starte høyttaleren. Du får best mulig resultat ved å bruke en USB-ladekilde som kan gi 1,6 ampere. USB-ladekilden må være i stand til å gi minst 1 ampere