Høyttaleren slår seg ikke på når den er koblet til strømnettet

Gjelder for:

• productshortname_dummy

Prøv følgende hvis høyttaleren ikke slår seg på mens den er koblet til vekselstrøm:

• Kontroller at høyttaleren er koblet til et strømuttak som fungerer
  • Kontroller at begge endene på ladekabelen er ordentlig tilkoblet
  • Prøv en annen USB-ladekabel
  • Prøv en annen USB-vegglader eller USB-port med strøm fra en datamaskin
  • Hvis du bruker et overspenningsvern eller en strømadapter, kan du prøve å koble høyttaleren direkte til en stikkontakt