Kan ikke oppdatere produktprogramvaren med Bose Connect-appen

Prøv dette:

• Sørg for at batterinivået er over 20 %. Batterinivået må være over 20 % for at oppdateringen skal bli installert
  • Hvis du har problemer med å oppdatere produktprogramvaren via Bose Connect-appen, kan du prøve å oppdatere produktet ved å koble det til en datamaskin med en USB-kabel
  • Sørg for at du kjører den mest oppdaterte versjonen av Connect-appen
  • Prøv å tømme listen over sammenkoblede enheter for Bose-høyttaleren og den Bluetooth-aktiverte enheten