Hvilemodus

Gjelder for:

sounddock 10 bluetooth® digital music system går inn i to ulike hvilemoduser. den første er en hvilemodus med lading der systemet er klart for avspilling. systemet går inn i denne modusen første gang du kobler det til strømnettet. det lader en ipod®/iphone® og er klart til avspilling. den andre modusen er en hvilemodus med lavt strømforbruk. systemet går ikke over i denne modusen med en ipod/iphone i dokken. når systemet er i hvilemodus med lavt strømforbruk, lyser hvileindikatoren på frontpanelet.

merk: bare enheter produsert etter september 2012 har strømindikator.

• Når du trykker på OFF på Bose®-fjernkontrollen, avslutter systemet musikkavspillingen og går over i hvilemodus med lading. Hvis du trykker på OFF på Bose-fjernkontrollen på nytt, går systemet over i hvilemodus med lavt strømforbruk, og indikatoren lyser bare når iPod-/iPhone-enheten ikke er i dokken
  • Når du tar ut den dokkede enheten, går systemet over i hvilemodus med lading og ingen indikatorer vil lyse. Etter 30 minutter uten noen kommandoer, går systemet over i hvilemodus med lavt strømforbruk
  • Hvis systemet er i Bluetooth-modus uten tilkoblede enheter eller lydavspilling, går systemet over i hvilemodus med lavt strømforbruk etter 30 minutter
  • Hvis det ikke spilles av lyd fra en enhet som er koblet til AUX IN, eller pluggen er tatt ut av AUX IN-kontakten, går systemet over i hvilemodus med lavt strømforbruk etter 30 minutter