Lagring av forhåndsinnstilte radiostasjoner

Gjelder for:

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil programmere forhåndsinnstillingene for radioen:

bruk fjernkontrollen til å slå på wave-systemet ved å trykke på radio, og velg fm eller am som kilde

radio

still inn ønsket radiostasjon manuelt ved å bruke seek/track

Seek/Track

bruk presets-knappene og hold inne ønsket forhåndsinnstillingsnummer i fem sekunder. når det valgte nummeret vises på skjermen foran på systemet, slipper du knappen

Forhåndsinnstillinger

Gjenta denne prosedyren for å lagre opptil seks AM-forhåndsinnstillinger og seks FM-forhåndsinnstillinger