Lagring av forhåndsinnstilte radiostasjoner

Gjelder for:

du kan lagre opptil seks fm- og seks am-radiostasjoner for rask innstilling med presets-knappene.

Slik lagrer du en forhåndsinnstilling:

bruk seek/track-knappene til å stille inn på den stasjonen du vil lagre som en forhåndsinnstilling

Seek/Track

trykk på og hold inne en av de seks presets-knappene til du hører et dobbelt lydsignal. forhåndsinnstillingens nummer og stasjonsfrekvensen vises på skjermen

Forhåndsinnstillinger

når du vil bruke en forhåndsinnstilling, trykker du på en presets-knapp, slik at du raskt kommer til en fm- eller am-stasjon du har lagret.