Veksling mellom to tilkoblede enheter

Du kan ha opptil to enheter koblet til hodetelefonene samtidig. Du kan imidlertid bare spille av lyd fra én enhet om gangen. Disse Bluetooth-sammenkoblingene styres med ®av/på/Bluetooth-bryteren. Talemeldinger gir deg instruksjoner for å kontrollere flere tilkoblinger. Når to enheter er sammenkoblet:

Pause lyden på den første Bluetooth -enheten

Spill av lyd på den andre Bluetooth-enheten

Merk: Hodetelefonene dine mottar anrop fra begge enheter uansett hvilken enhet som spiller lyd.

Du kan også enkelt håndtere flere enheter med Bose Connect-appen.