Synkronisering av musikkbibliotek

Gjelder for:

mer...

Hvis du ikke allerede har lagt til et musikkbibliotek i din SoundTouch-konto, kan du se:Tillegging av musikkbibliotek i SoundTouch for instruksjoner og info om hvilken type musikkbibliotek du kan legge til.

Synkronisering av musikkbibliotek

Synkronisering skjer automatisk i SoundTouch-appen. Endringer du gjør i lagret musikkbibliotekinnhold, vil bli synlige i appen innen 15 minutter etter endringen.

Om nødvendig kan du manuelt synkronisere biblioteket ved å følge disse trinnene:

• Musikkbibliotek på datamaskinen
    På datamaskinen som inneholder musikkbiblioteket, høyreklikker du på SoundTouch-ikonet i nærheten av klokken i systemstatusfeltet (Windows) eller menylinjen (Mac), og velger deretter «Sync Music Library» (Synkroniser musikkbibliotek på NAS)
  • Musikkbibliotek på NAS
    Se etter en «sync» (synkroniser), «refresh» (oppdater), eller «re-index» (re-indeks)-funksjon i NAS-enhetens innstillinger. Dette vil synkronisere innholdet i musikkbibliotekmappen som kobler til SoundTouch-kontoen. For mer informasjon om synkronisering av enheten kan du se brukerveiledningen for NAS-enheten

Hvis du har problemer med synkronisering

For datamaskiner

• SoundTouch-musikkbibliotek opprettes fra filer i enten et iTunes- eller et Windows Media Player-bibliotek. Når du oppretter et musikkbibliotek via SoundTouch-appen, må du passe på å velge enten iTunes eller Windows Media Player, avhengig av hvordan du lagrer musikken på datamaskinen. Hvis musikkbiblioteket ditt lagres på en annen måte på datamaskinen, må du flytte det til enten iTunes eller Windows Media Player før det kan bli funnet av SoundTouch-appen
  • Musikken må være lagret på den interne harddisken i datamaskinen. Hvis musikken er lagret på en telefon, et nettbrett, en USB-harddisk, en annen datamaskin i et nettverk eller i en sky, laster du ned musikken du ønsker, til biblioteket ditt på datamaskinen, slik at du kan legge det til i et musikkbibliotek.

For datamaskiner og NAS-enheter

Kontroller at musikkfilene du prøver å spille, er i ett av følgende kompatible formater for SoundTouch:

• MP3
  • M4A
  • WMA
  • AAC*

*Merk: Filer som er kjøpt fra iTunes, kan være «beskyttede» AAC-filer som er låst av Apples DRM. Disse filene vil bare fungere i SoundTouch-appen hvis du konverterer filene for å fjerne beskyttelsen. Du kan finne ut om filene er beskyttet i iTunes ved å sjekke om de viser «protected AAC» (beskyttet AAC) under «Type»-kolonnen i iTunes. Velg disse filene, høyreklikk på dem og la iTunes konvertere dem slik at de blir tilgjengelige via SoundTouch.

Hvis musikkfilene er i et format som ikke er oppført ovenfor, må du konvertere dem til et kompatibelt format. Både iTunes og Windows Media Player kan konvertere musikkfiler.