Gratis levering og gratis retur
 

Systemets på/av-kontroll

Gjelder for:

Sett en lydenhet i dokken før du slår på SoundDock 10-systemet. Slå deretter på systemet ved å gjøre én av følgende ting:

trykk på en hvilken som helst knapp bortsett fra off på bose®-fjernkontrollen

Av

Trykk på en hvilken som helst knapp på enheten som er dokket

Gjør ett av følgende for å slå av SoundDock 10-systemet:

trykk på off på fjernkontrollen

Av

Ta lydenheten ut av dokken

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din