Systemoppsett

Før du bruker Bose® SoundLink® Color speaker første gang, må du koble den til strømnettet og lade batteriet.

Sett den minste enden av strømforsyningskabelen inn i kontakten merket POWER på baksiden av høyttaleren

Sett likestrømsledningen inn i likestrømskontakten på ladestasjonen på strømforsyningen

Sett den største enden av strømforsyningskabelen inn i strømforsyningen

Trekk ut splintene på strømforsyningen

Sett strømforsyningen inn i en stikkontakt. Batteriindikatoren blinker gult og høyttaleren gir fra seg et lydsignal

Tips om plassering av høyttaleren

Når du bruker høyttaleren inne, kan lydkvaliteten variere, avhengig av hvor høyttaleren er plassert i rommet. Når du bruker høyttaleren ute, bør du forvente at lydkvaliteten endres etter hvert som du beveger deg lenger bort fra høyttaleren. Vær oppmerksom på disse retningslinjene når du skal plassere høyttaleren:

• Høyttalerens Bluetooth-rekkevidde er 10 meter. Hvis du flytter enheten lenger vekk fra høyttaleren, vil det påvirke lydkvaliteten og enheten kan bli koblet fra høyttaleren

Fronten på høyttaleren bør være vendt mot brukeren for å få optimal lyd
  • For å få best bassrespons, bør baksiden av høyttaleren plasseres nær en vegg, men ikke i direkte berøring med veggen. Bassresponsen reduseres når høyttaleren flyttes vekk fra veggen. Ikke legg høyttaleren med baksiden ned. Det kommer lyd både fra fremsiden og baksiden av enheten
  • Ikke plasser høyttaleren der det er trangt på alle sider bortsett fra fremsiden, da dette vil redusere lydkvaliteten.
  • Ikke plasser høyttaleren på våte eller skitne overflater
  • Plasser alltid høyttaleren oppreist, og la den hvile på gummiføttene