NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Systemoppsett

Koble Bose® SoundLink® Mini-høyttaleren til strøm og lad batteriet før du bruker den for første gang. Du kan koble strømledningen til ladestasjonen eller direkte til høyttaleren. Du kan begynne å bruke høyttaleren mens den lader.

Oppsett av ladestasjon

Ladestasjonen fungerer som basestasjon for Bose SoundLink® Mini-høyttaleren din. Følg denne fremgangsmåten for å sette opp ladestasjonen:

Slå ut kontakten på strømforsyningen

Koble strømledningen fra strømforsyningen til kontakten på ladestasjonen

Plasser høyttaleren oppå stasjonen, slik at pinnekontaktene går i hverandre. Ikke bruk makt for å skyve høyttaleren inn i stasjonen

Koble strømforsyningen til en fungerende stikkontakt. Høyttaleren avgir en lyd som bekrefter tilkoblingen. Ladingen begynner. Dette vises ved at det gule batteriikonet blinker. Når Bose SoundLink® Mini-høyttaleren er koblet til strøm, er den klar til bruk.

Tips for plassering av høyttaleren

Når du bruker Bose SoundLink® Mini-høyttaleren innendørs, kan lydkvaliteten variere avhengig av hvor høyttalerne er plassert i rommet. Når du bruker høyttaleren utendørs, må du forvente at lydkvaliteten endres etter hvert som du beveger deg lenger unna høyttaleren. Ta hensyn til følgende når du plasserer høyttaleren:

  • For å få optimal lyd bør forsiden av høyttaleren være vendt mot brukeren
  • Du får best bass ved å plassere baksiden av høyttaleren i nærheten av en vegg, men ikke direkte mot en vegg. Bassen minker jo lenger unna veggen høyttaleren er plassert. Ikke legg høyttaleren på ryggen. Det kommer lyd fra både forsiden og baksiden av enheten.
  • Ikke plasser høyttaleren slik at den er omsluttet på alle sider bortsett fra forsiden, da dette vil påvirke lydkvaliteten.
  • Ikke plasser høyttaleren på våte eller skitne overflater.