TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Systemstatusindikatorer

Indikatorene for Bluetooth og batteri er plassert langs ytterkanten av høyttaleren.

Bluetooth-indikator: Dette viser tilkoblingsstatusen til en mobilenhet.

Blinker blått   Klar til å koble til
Blinker hvittKobler til
Lyser hvitt Tilkoblet
Lyser blåttVelg språk

Batteriindikatorer: Dette viser batteriladenivået.

•○○○○0–20 %
••○○○20–40 %
•••○○40–60 %
••••○60–80 %
•••••80–100 %
  • Under lading blinker den siste batteriindikatoren hvitt. Når høyttaleren er fulladet, lyser alle batteriindikatorene hvitt
  • Hvis du vil se batterinivået, trykker du på og holder inne av/på-knappen mens du ser på batteriindikatorene
  • Hvis du er koblet til en Apple-enhet, vil enheten vise batterinivået for høyttaleren nær øverste høyre hjørne på skjermen og i varslingssenteret