Systemstatusindikatorer

Indikatorene for Bluetooth og batteri er plassert langs ytterkanten av høyttaleren.

Bluetooth-indikator: Dette viser tilkoblingsstatusen til en mobilenhet.

Blinker blått   Klar til å koble til
Blinker hvittKobler til
Lyser hvitt Tilkoblet
Lyser blåttVelg språk

Batteriindikatorer: Dette viser batteriladenivået.

•○○○○0–20 %
••○○○20–40 %
•••○○40–60 %
••••○60–80 %
•••••80–100 %
  • Under lading blinker den siste batteriindikatoren hvitt. Når høyttaleren er fulladet, lyser alle batteriindikatorene hvitt
  • Hvis du vil se batterinivået, trykker du på og holder inne av/på-knappen mens du ser på batteriindikatorene
  • Hvis du er koblet til en Apple-enhet, vil enheten vise batterinivået for høyttaleren nær øverste høyre hjørne på skjermen og i varslingssenteret