Konfigurasjonsmenyen

Gjelder for:

Du kan bruke konfigurasjonsmenyen til å tilpasse hvordan du betjener Wave® radio IV.

trykk på og hold inne alarm setup/menu (alarmoppsett/meny) på fjernkontrollen til setup menu (oppsettmeny) vises

Alarm Setup/Menu

trykk på tune/playlist > til menyelementet du vil endre, vises

Tune/Playlist >

trykk på time - eller time + for å endre verdien eller valget

Time –

Time +

trykk på alarm setup/menu (alarmoppsett/meny) for å gå ut av oppsettmenyen, eller vent ti sekunder på at oppsettmenyen lukkes automatisk.

Konfigurasjonsmeny for Wave® radio IV

Systeminnstilling

Slumrekontroll SNOOZE-: Angir slumretiden.

Tilgjengelige innstillinger

10 MIN (standard), 20 MIN, 30 MIN, 40 MIN, 50 MIN, 60 MIN

Systeminnstilling

RDS-informasjon (Radio Data System) RADIO TEXT-: Aktiverer (ON) eller deaktiverer (OFF) visning av RDS-informasjon på systemet.

Tilgjengelige innstillinger

ON (standard), OFF

Systeminnstilling

Bassnivå: Justerer bassnivået.

Tilgjengelige innstillinger

NORMAL/REDUCED

Systeminnstilling

Tidsformat TIME-: Angir klokken til å vise enten 12-timers visning (AM/PM) eller 24-timers visning.

Tilgjengelige innstillinger

12-HOUR (standard), 24-HOUR

Systeminnstilling

Høyt lysstyrkenivå BRIGHT HI-: Angir lysstyrkenivå for skjermen når systemet registrerer sterkt omgivelseslys.

Tilgjengelige innstillinger

8–15 (standard 12)

Systeminnstilling

Lavt lysstyrkenivå BRIGHT LO-:

Angir lysstyrkenivå for skjermen når systemet registrerer svakt omgivelseslys.

Tilgjengelige innstillinger

1–8 (standard 4)

Systeminnstilling

Romkode ROOM-: Angir romkoden for Wave® radio når den er koblet til Lifestyle® system via et Bose® link-nettverk.

Bindestrekene etter rombokstaven viser hvordan mikrobryterne skal angis på Lifestyle® system-fjernkontrollen.

Tilgjengelige innstillinger

B _ _ _ – (standard),
C _ _ – _, D _ _ – –,
E _ – _ _, F _ – _ –,
G _ – – _, H _ – – –,
I – _ _ _, J – _ _ –,
K – _ – _, L – _ – –,
M – – _ _, N – – _ –,
O – – – _

Systeminnstilling

Kapasitiv berøringskontroll TOUCH PAD-: Aktiverer (ON) eller deaktiverer (OFF) berøringsflaten.

Tilgjengelige innstillinger

ON (standard), OFF

Systeminnstilling

30 minutters tidtaker for ventemodus AUTO OFF- Aktiverer (YES) eller deaktiverer (NO) tidtakeren på 30 minutter for ventemodus.

Tilgjengelige innstillinger

NO (standard), YES

Systeminnstilling

Nullstilling av systemet RESET ALL-: Gjenoppretter Wave® radio til fabrikkinnstillingene.

Tilgjengelige innstillinger

NO (standard), YES