Gratis levering og gratis retur
 

Slå funksjonen for automatisk avslåing av/på

Høyttaleren slås av etter 30 minutter med inaktivitet (ingen lyd kommer fra høyttaleren) ved bruk av følgende tilkoblinger og strømkilder:

  • AUX-tilkobling som drives på batteri eller nettstrøm
  • Bluetooth®-tilkobling som drives på batteri

Slik slår du denne funksjonen på eller av:

Trykk på og hold inne Volum +-knappen og inndatamodusknappen samtidig. Du vil høre "Auto-off disabled" (Automatisk av deaktivert)

Gjenta for å reaktivere innstillingen for å slå automatisk av

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din