Slå funksjonen for automatisk avslåing av/på

Hvis det ikke er koblet til noen Bluetooth-enhet, slås høyttaleren av automatisk etter 30 minutter med inaktivitet. Slik slår du denne funksjonen på eller av:

Trykk på og hold inne AUX-inngang og Volum + samtidig. Du hører en talemelding/lyd som bekrefter at innstillingen for automatisk avslåing er slått av

Gjenta dette for å slå funksjonen for automatisk avslåing på igjen