Forstå statusinformasjonen i lysfeltet

Gjelder for:

Et LED-lysfelt er plassert foran på lydplanken. Aktiviteten i lysfeltet gir deg informasjon om statusen til lydplanken i forbindelse med den valgte kilden.

Lysfeltets plassering på lydplanken

Et rødt lys til venstre for lysfeltet indikerer at mikrofonen for taleassistenten i lydplanken er avslått. Trykk på ikonet for å slå av mikrofonen oppå lydplanken for å aktivere mikrofonen for taleassistenten igjen.

Lysfelt blinker hvitt

Et blinkende hvitt lys angir at lydplanken er koblet til et Wi-Fi®-nettverk. Når Bluetooth®-modus er valgt, viser denne aktiviteten at lydplanken er koblet til en Bluetooth-enhet.

Et blink av hvitt lys angir at lydplanken har mottatt et signal fra fjernkontrollen.

Lysfelt lyser kontinuerlig hvitt før det slukkes.

Et hvitt lys som går over til svart, angir at lydplanken har koblet til et Wi-Fi-nettverk. Når Bluetooth-modus er valgt, viser denne aktiviteten at lydplanken har koblet til en Bluetooth-enhet.

Lysfelt blinker blått

Et blinkende blått lys angir at lydplanken er i Bluetooth-modus og er klar til å koble til en ny Bluetooth-enhet.

Når lysfeltet blinker to ganger, betyr det at listen over enheter som har blitt sammenkoblet med lydplanken, er tømt.

To hvite lys lyser

To hvite lys angir at musikkavspillingen er satt på pause.

Hvitt lys lyser til høyre i lysfeltet

Et hvitt lys på høyre side angir at lydplanken har mottatt en kommando om volumøkning.

Hvitt lys lyser til venstre i lysfeltet

Et lite hvitt lys på venstre side angir at lydplanken har mottatt en kommando om volumredusering.

Stort hvitt lys lyser til venstre i lysfeltet

Et stort hvitt lys på venstre side angir at lydplanken har blitt dempet.

Hvitt lys i lysfeltet skifter til midten og lyser deretter kontinuerlig

Et hvitt lys som beveger seg mot midten og deretter lyser konstant, viser at Alexa lytter.

Merk: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig i alle land og på alle språk.

Hvitt lys i lysfeltet skifter til siden

Et hvitt lys som beveger seg ut til sidene, angir at Alexa tenker.

Lysfelt blinker hvitt

Et pulserende hvitt lys langs hele lysfeltet angir at Alexa snakker.

Lysfelt blinker gult

Et blinkende gult lys angir at det er en melding fra Alexa.

Lysfelt lyser kontinuerlig gult

Et gult lys angir at Wi-Fi-oppsett pågår.

Hvitt lys i lysfeltet går fra høyre til venstre

Et hvitt lys som beveger seg fra høyre mot venstre, angir at lydplanken laster ned en programvareoppdatering.

Hvitt lys i lysfeltet går fra venstre til høyre

Et hvitt lys som beveger seg fra venstre mot høyre, angir at lydplanken installerer en programvareoppdatering.

Et gult lys som blinker fire ganger, angir at det har oppstått en avspillingsfeil. Se Bose Music-appen hvis du vil ha mer informasjon.

Lysfelt blinker rødt

Et rødt lys som blinker fire ganger, angir at forespørselen din ikke kunne fullføres på grunn av at tjenesten er midlertidig utilgjengelig. Prøv å gjenta forespørselen senere.

Lysfelt lyser kontinuerlig rødt

Et rødt lys angir at det er en feil med lydplanken som den ikke kan løse selv. Hvis denne aktiviteten oppstår i lysfeltet, må du kontakte Bose kundeservice.