TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Kontrollknappenes funksjoner

Kontrollknappene sitter øverst på høyttaleren. Nedenfor finner du en beskrivelse av hver enkelt knapp og tilhørende funksjon.

På/av: trykk for å slå høyttaleren på eller av. Trykk og hold inne for å kontrollere statusen for batteriladingen

Lyddemping: trykk for å dempe lyden fra høyttaleren eller slå den på igjen

Minus (–): reduserer høyttalervolumet. Trykk på og hold nede for å senke volumet kontinuerlig.

Pluss (+): øker høyttalervolumet. Trykk på og hold nede for å heve volumet kontinuerlig. Kildeindikatoren blinker etter hvert som volumet heves eller senkes. Når kildeindikatoren blinker to ganger, har du nådd høyeste eller laveste volum.

Bluetooth®:trykk for å velge Bluetooth-kilden. Høyttaleren prøver å koble seg til enheten som sist var sammenkoblet. Hvis det ikke finnes noen sammenkoblede enheter, blir høyttaleren synlig for andre enheter. Når Bluetooth er valgt, trykker du igjen for å angi høyttaleren i synlig modus og tillate sammenkobling med andre Bluetooth-enheter. Trykk igjen for å gå tilbake til tilkoblingsmodus. Høyttaleren slår seg av av seg selv hvis Bluetooth-kilden er valgt og det ikke kobles til noen enhet innen fem minutter.

AUX: trykk for å velge kilden som er koblet til AUX-inngangen.