Fjernkontrollens funksjoner

Gjelder for:

Hold markøren over knappene på simulatoren nedenfor for å lære hvordan knappene fungerer:

• Off: Trykk én gang på denne for å slå av systemet.
  • Play/Pause: Trykk på denne for å spille av eller midlertidig stoppe gjeldende spor på den dokkede enheten. Trykk på nytt for å gjenoppta avspillingen.
  • Dock: Trykk på denne for å velge den dokkede enheten.
  • AUX: Trykk på denne for å velge lydenheten som er koblet til AUX IN-kontakten. Merk: Bose®-fjernkontrollen styrer ikke enheter som er koblet til via AUX IN-kontakten.
  • Volum +: Trykk på denne for å øke (+) volumet. Trykk og hold inne for raskere volumjustering.
  • Playlist next: Trykk på denne for å velge den neste spillelisten.
  • Volum –: Trykk på denne for å redusere (–) volumet. Trykk og hold inne for raskere volumjustering.
  • Playlist previous: Trykk på denne for å velge den forrige spillelisten.
  • Seek back: Trykk én gang for å hoppe til begynnelsen av gjeldende spor, eller trykk to ganger for å hoppe til begynnelsen av forrige spor. Trykk og hold inne for å søke raskt bakover gjennom et spor.
  • Seek forward: Trykk én gang for å hoppe til neste spor. Trykk og hold inne for å søke raskt fremover gjennom et spor.