Fjernkontrollens funksjoner

Hold markøren over knappene på simulatoren nedenfor for å lære hvordan knappene fungerer:

• Off: Slår av både iPod/iPhone og systemet.
  • Play/Pause: Trykk på denne for å spille av eller midlertidig stoppe gjeldende spor på den dokkede enheten. Trykk på nytt for å gjenoppta avspillingen. Trykk og hold inne for å spille av en annen tilkoblet enhet mens iPod/iPhone lader.
  • Volum +: Øker volumet.
  • Playlist up: Trykk på denne for å velge den neste spillelisten.
  • Volum –: Reduserer volumet.
  • Playlist down: Trykk på denne for å velge den forrige spillelisten.
  • Seek back: Trykk én gang for å hoppe til begynnelsen av gjeldende spor, eller trykk to ganger for å hoppe til begynnelsen av forrige spor. Trykk og hold inne for å søke raskt bakover gjennom et spor.
  • Seek forward: Trykk én gang for å hoppe til neste spor. Trykk og hold inne for å søke raskt fremover gjennom et spor.