90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Oppdatere SoundTouch-systemet manuelt

Før du begynner

Hvis systemet er koblet til hjemmenettverket ditt, ser det etter programvareoppdateringer hver gang det brukes. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, blir den lastet ned automatisk. Hvis oppdateringen er fullstendig lastet ned, får du en melding på skjermen om at oppdateringen er klar til å installeres når du slår av konsollen. Systemet slås av automatisk etter installasjonen.

Oppdatere kontrollkonsollen

Når du er koblet til et nettverk med Internett-tilgang, vil konsollen se etter en programvareoppdatering hver gang den brukes. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil den automatisk bli lastet ned til konsollen. Når oppdateringen er lastet ned, vises en melding på skjermen: «An update is ready to be installed» (En oppdatering er klar til å bli installert.) Installere nå (når systemet er slått av)?

• Kontroller at bassmodulen og trådløse surroundmottakere er koblet trådløst til konsollen, slik at du kan motta tilgjengelige oppdateringer for disse komponentene
  • Velg INSTALL (INSTALLER) for å starte installasjonen
  • Når installeringen er fullført, slår systemet seg av

Lifestyle 550-, 600- og 650-systemer kan ikke oppdateres via SoundTouch-appen. Trykk på SETUP (Konfigurasjon) på fjernkontrollen, og velg deretter «Software update» (Programvareoppdatering) for å finne ut om en programvareoppdatering er lastet ned på konsollen. Instruksjonen på skjermen informerer deg om eventuelle automatiske oppdateringer som er klare til å installeres.

Oppdatere bassmodulen

Når du skal oppdatere bassmodulen, må den være koblet trådløst til konsollen. Hvis bassmodulen var koblet til konsollen med en 3,5 mm kabel under systemoppdateringen, blir ikke bassmodulen oppdatert. Når du skal oppdatere bassmodulen, må du koble fra kabelen på 3,5 mm i begge ender, parkoble bassmodulen og konsollen, og installere programvaren på nytt ved hjelp av delen «Updating with a USB thumb drive» (Oppdatering med USB-minnepinne) nedenfor.

Oppdatere fjernkontrollen

Hvis kontrollkonsollen har en oppdatering for fjernkontrollen den er parkoblet med, vil konsollen oppdatere fjernkontrollen innen 10 minutter. Fjernkontrollen kan ikke brukes på ca. ett minutt mens oppdateringen pågår.

Oppdatere med en USB-minnepinne (alternativ metode)

Merk: Oppdateringen må kopieres til en PC-formatert USB-flashenhet. Mac-formaterte USB-flashenheter støttes ikke på grunn av de ekstra ressursfilene som er skrevet til flashenheten av Mac OS.

Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned oppdateringsfilen

Når meldingen vises, klikker du på SAVE (LAGRE). Lagre filen Update.avu på skrivebordet (ikke gi filen et nytt navn). Hvis du ikke ser meldingen, kan filen være lastet ned automatisk. Se etter filen Update.avu nederst eller øverst i nettleservinduet, eller i mappen Nedlastinger.

Kopier oppdateringsfilen til en USB-stasjon.

1. Sett en USB-disk inn i USB-porten på datamaskinen
  2. Kopier eller dra og slipp filen Update.avu til USB-stasjonen
  3. Løs ut USB-disken fra USB-porten

Trykk på SETUP (KONFIGURERING) på fjernkontrollen. Dette bringer opp UNIFY-menyen

Velg Software Update (programvareoppdatering) fra UNIFY-menyen.

Sett inn USB-stasjonen i SERVICE-kontakten på baksiden av konsollen.

Velg USB Update (USB-oppdatering). Dette starter oppdateringen fra USB-stasjonen

Følg instruksjonene på skjermen

Merk: UNIFY-menyen er bare tilgjengelig etter at første oppsett av Lifestyle-systemet er fullført.