Oppdatere SoundTouch-systemet manuelt

Før du begynner

Oppdateringer for SoundTouch-systemet vil bli tilgjengelig fra tid til annen. Når du åpner SoundTouch-appen, blir du bedt om å oppdatere tilgjengelige oppdateringer. Du kan også manuelt sjekke om en oppdatering er tilgjengelig i SoundTouch-appen ved å gjøre følgende:

I SoundTouch-appen velger du Menu (≡) (Meny), Settings (Innstillinger) og deretter Speaker Settings (Høyttalerinnstillinger). Hvis Menu-ikonet (≡) ikke er synlig på stasjonære PC-er eller nettbrett, kan skyvemenyen allerede være åpen

Velg UPDATE (OPPDATER). Hvis UPDATE-knappen (OPPDATER) vises i grått, er det for tiden ingen tilgjengelige oppdateringer for systemet

Merk: Oppdateringer blir lansert i partier, så alle brukere vil ikke motta oppdateringer samtidig. Det kan ta opptil to uker fra lanseringsdato til den nyeste oppdateringen er tilgjengelig for systemet ditt.

Hvis du har problemer med en oppdatering, kan du oppdatere manuelt ved å følge trinnene nedenfor.

Oppdatere manuelt med en USB-kabel

Du trenger en USB A til mikro-USB-kabel for å utføre disse trinnene.

Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned oppdateringsfilen

Når meldingen vises, klikker du på SAVE (LAGRE) for å lagre filen Update.stu på skrivebordet (ikke gi filen et nytt navn). Hvis du ikke ser meldingen, kan filen være lastet ned automatisk. Se etter filen Update.stu nederst eller øverst i nettleservinduet, eller i mappen Nedlastinger

Koble en USB-kabel fra datamaskinen til mikro-USB-kontakten på baksiden av SoundTouch-forsterkeren

Gå til http://203.0.113.1:17008/update.html i nettleseren

Merk: Denne koblingen vil bare fungere når systemet er slått på og koblet til en USB-kontakt på datamaskinen

Klikk på CHOOSE FILE (VELG FIL) på oppdateringsskjermbildet (Hvis knappen ikke fungerer, klikker du på det blanke feltet til høyre for CHOOSE FILE)

I filvinduet finner og velger du filen Update.stu som du lastet ned under trinn 2. Når denne er valgt, vises filnavnet i feltet til høyre for CHOOSE FILE-knappen (VELG FIL)

Klikk på UPLOAD (LAST OPP), og vent mens oppdateringen installeres:

En fremdriftslinje i nettleservinduet viser oppdateringsstatusen

Når oppdateringen er installert, vil systemet starte på nytt

Oppdatere med en USB-minnepinne (alternativ metode)

Hvis en USB A til mikro-USB-kabel ikke er tilgjengelig, kan du også oppdatere med en USB-minnepinne. Du trenger en hunn USB A til hann mikro-USB A-adapter for å utføre oppdateringen.

Klikk på koblingen nedenfor for å laste ned oppdateringsfilen

Når meldingen vises, klikker du på SAVE (LAGRE) for å lagre filen Update.stu på skrivebordet (ikke gi filen et nytt navn). Hvis du ikke ser meldingen, kan filen være lastet ned automatisk. Se etter filen Update.stu nederst eller øverst i nettleservinduet, eller i mappen Nedlastinger

Kopier oppdateringsfilen til en USB-stasjon

• Sett inn en USB-stasjon i en USB-port på datamaskinen
  • Kopier eller dra og slipp filen Update.stu til USB-stasjonen
  • Løs ut USB-stasjonen fra USB-porten

Koble USB-stasjonen til SoundTouch-systemets SETUP-kontakt (Konfigurasjon) på baksiden av forsterkeren

Koble fra strømledningen

Trykk på og hold inne kontrollknappen i nærheten av Wi-Fi-indikatoren på toppen av forsterkeren

Mens du holder inne kontrollknappen, kobler du til strømledningen igjen

Vent i tre sekunder, og slipp deretter kontrollknappen. Wi-Fi-indikatoren under kontrollknappen vil blinke i opptil ti minutter, og deretter vil forsterkeren starte på nytt. Når den har startet på nytt, vil Wi-Fi-indikatoren lyse gult.

Åpne og logg på SoundTouch-appen på den mobile enheten eller datamaskinen din, og legg systemet til kontoen din