Oppdatere hodetelefonene

Periodiske oppdateringer vil være tilgjengelige for hodetelefonene dine. Vi anbefaler å laste ned Bose Connect-appen for å holde hodetelefonene oppdatert.

Oppdatere hodetelefonene i Bose Connect-appen

Bose Connect-appen ser etter oppdateringer når den åpnes og kobles til hodetelefonene. Nedlastingsikonet dukker opp hvis en oppdatering er tilgjengelig. Oppdateringer begynner automatisk og lastes ned til enheten. Dette trinnet kan ta opptil 45 minutter, og fremdriften vises i sirkelen i nedlastingsikonet. Du kan fremdeles bruke hodetelefonene dine normalt på dette trinnet mens oppdateringen blir klargjort i bakgrunnen.

"OPPDATERINGEN" dukker opp i appen når oppdateringen er klar. Trykk på den for å oppdatere hodetelefonene.

Prosessen kan ta noen få minutter. Ikke skru av hodetelefonene mens denne prosessen pågår.

Oppdatere hodetelefonene manuelt

Du kan også oppdatere hodetelefonene ved å gå til btu.Bose.com og følge instruksjonene på skjermen. Denne metoden kan være raskere, men du vil trenge en PC og en mikro-USB-kabel.