Gratis levering og gratis retur
 

Oppdatere sleepbuds og ladeetuiet

Bose Sleep-appen varsler deg hvis en oppdatering er tilgjengelig for dine sleepbuds. Klikk på oppdateringsknappen og følg appinstruksjonene.

Ladeetuiet kan oppdateres ved å koble etuiet til datamaskinen med en mikro-USB-kabel. Gå til btu.Bose.com og last ned Bose-oppdateringsprogrammet for å se om en oppdatering for ladeetuiet er tilgjengelig.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din