Oppdaterer høyttaleren

Regelmessige oppdateringer er tilgjengelige for høyttaleren. Vi anbefaler å laste ned Bose Connect-appen for å holde høyttaleren din oppdatert.

Oppdatere høyttaleren i Bose Connect-appen

Bose Connect-appen ser etter oppdateringer når den åpnes og kobles til høyttaleren. Nedlastingsikonet dukker opp hvis en oppdatering er tilgjengelig. Oppdateringer begynner automatisk og lastes ned til enheten. Dette trinnet kan ta opptil 45 minutter, og fremdriften vises i sirkelen i nedlastingsikonet. På dette trinnet kan du fortsatt bruke høyttaleren som du vanligvis gjør, mens oppdateringen gjør seg klar i bakgrunnen.

"OPPDATERINGEN" dukker opp i appen når oppdateringen er klar. Klikk på den for å oppdatere høyttaleren.

Prosessen kan ta noen få minutter. Ikke slå av høyttaleren under denne prosessen

Oppdatere høyttaleren manuelt

Du kan også oppdatere høyttaleren ved å gå til btu.Bose.com og følge instruksjonene på skjermen. Denne metoden kan være raskere, men du vil trenge en PC og en mikro-USB-kabel.