Oppdatere høyttaleren manuelt

Gjelder for:

Før du begynner

Oppdateringer for høyttaleren blir tilgjengelig fra tid til annen. Oppdateringene skjer automatisk i løpet av natten.

Hvis du har problemer med en oppdatering, kan du oppdatere manuelt ved å følge trinnene nedenfor.

Oppdatere manuelt med en USB-kabel

Du trenger en USB A til mikro-USB-kabel for å utføre disse trinnene.

USB A til mikro-USB-kabel

Klikk på knappen nedenfor for å laste ned oppdateringsfilen

Når meldingen vises, klikker du på SAVE (LAGRE) for å lagre filen product_update.zip på skrivebordet (ikke gi filen et nytt navn). Hvis du ikke ser meldingen, kan filen være lastet ned automatisk. Se etter filen product_update.zip nederst eller øverst i nettleservinduet, eller i mappen Nedlastinger.

Koble en USB-kabel fra datamaskinen til mikro-USB-kontakten på undersiden av Bose Home Speaker 300

Koble en USB-kabel til datamaskinen

Start høyttaleren på nytt ved å koble fra strømledningen i 30 sekunder og deretter koble til igjen. Vent til høyttaleren har startet opp igjen (lyslisten lyser hvitt i opptil 30 sekunder under oppstart).

Trykk på og hold nede knappene volum - og volum + i fem sekunder for å gå inn i servicemodus. Høyttalerens display viser en nedtelling

Åpne nettleseren (helst Chrome eller Safari), og gå til http://203.0.113.1:17008/update.html

Merk: Denne koblingen fungerer bare hvis systemet er i tjenestemodus og tilkoblet en USB-kontakt på datamaskinen.

På oppdateringsskjermbildet velger du Choose File (Velg fil)

Skjermbilde for Wi-Fi-systemoppdatering

I filvinduet finner og velger du filen product_support.zip som du lastet ned under trinn 2. Når denne er valgt, vises filnavnet i feltet til høyre for Choose file-knappen (Velg fil)

Klikk på UPLOAD (LAST OPP), og vent mens oppdateringen installeres. Lyslisten viser en animasjon som går fra venstre til høyre mens oppdateringen installeres

Når oppdateringen er installert, vil systemet starte på nytt