TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Oppdatere systemet ditt

Gjelder for:

Før du begynner

Slik oppdaterer du systemet:

• Hvis reservebatteriet er koblet til systemet ditt, må systembatteriet være ladet opp 30 % eller mer. Se Kontroll av batterinivå. Når det er ladet opp til 30 %, kan systemet oppdateres med enten batteristrøm eller strøm fra en stikkontakt. Strøm fra en stikkontakt anbefales
  • En datamaskin med Internett-tilgang er nødvendig
  • En USB-A til USB-mikro B-kabel er nødvendig

Installere oppdateringen

Åpne en nettleser på datamaskinen og gå til btu.bose.com. Hold nettleseren åpen under hele denne prosessen

Les gjennom Bose Updater-bruksvilkårene, og klikk på Accept and Continue (Godta og fortsett) hvis du vil kjøre oppdateringsprogrammet

Klikk på Download (Last ned) for å laste ned oppdateringsprogrammet

Hvis nettleseren gir deg nedlastingsalternativer, velger du Run (Kjør). Hvis ikke åpner du og installerer oppdateringsprogrammet når filen er lastet ned

Koble en USB-kabel fra datamaskinen til SERVICE-kontakten på produktet ditt

Slå på systemets strømbryter

Klikk på Apply Changes (Bruk endringer). (Merk: Hvis ingen oppdatering er tilgjengelig, viser oppdateringsprogrammet av produktet er oppdatert)

Når systemet har blitt oppdatert, kan du koble produktet fra datamaskinen