90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Oppdatere fastvaren

Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere fastvaren til ToneMatch-lydmotoren:

• Koble mikseren til en strømkilde (ToneMatch-strømledning for T4S/T8S eller en L1 Model 1S/II for kun T4S)
  • Koble den ene enden av USB-kabelen inn i mikserens USB 2.0 Type-B-port
  • Koble den andre enden av USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen.
  • Slå på mikseren
  • Åpne ToneMatch Updater-applikasjonen
  • Følg instruksjonene i Updater Software-programmet

ToneMatch Updater-applikasjonen. (to versjoner er tilgjengelige)
v2.1 for Windows
v2.1 for macOS