Oppdatere fastvaren

Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere fastvaren til ToneMatch-lydmotoren:

• Koble mikseren til en strømkilde (ToneMatch-strømledning for T4S/T8S eller en L1 Model 1S/II for kun T4S)
  • Koble den ene enden av USB-kabelen inn i mikserens USB 2.0 Type-B-port
  • Koble den andre enden av USB-kabelen til en USB-port på datamaskinen.
  • Slå på mikseren
  • Åpne L1-Updater Software-programmet
  • Følg instruksjonene i Updater Software-programmet

L1 Updater Software-program. (to versjoner er tilgjengelige)
PC L1-Updater Software-program for PC
MAC L1-Updater Software-program for MAC Versjon 1.3 (støtter OSX 10.7 og nyere).