NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Bruk av NAS-enhet

Gjelder for:

mer...

Hva er NAS?

NAS står for Network Attached Storage: et system som består av en eller flere harddisker, en Ethernet-tilkobling og et operativsystem. I stedet for å koble deg direkte til en stasjonær eller bærbar datamaskin, slik en bærbar USB-harddisk gjør, kobles en NAS-enhet til den trådløse ruteren, slik at alle i nettverket kan få tilgang til og dele filer fra et sentralt sted.

Hvorfor bruke en NAS-enhet med SoundTouch-systemet?

En av de største fordelene er at musikksamlingen din alltid er tilgjengelig. Du trenger ikke å slå på datamaskinen som lagrer musikken for å lytte til den. I stedet er en NAS-enhet alltid tilkoblet, slik at du til en hver tid kan få tilgang til musikksamlingen raskt og enkelt fra SoundTouch-appen.

Anbefalte modeller

For å få best mulig resultater med SoundTouch-systemet anbefales WD MyCloud eller Synology NAS-enheter.
Mange andre NAS-enheter vil derimot også fungere. (Merk: SoundTouch-systemer er ikke fullstendig DLNA-kompatible, og kan eller kan ikke ha full funksjonalitet med andre modeller.)

Konfigurering av NAS-stasjoner

Mens det er mange NAS-produkter tilgjengelig, finner du informasjon om konfigurasjon for noen mer vanlige produkter her. Søk etter merket eller modellen din på dette nettstedet for å se om det finnes info som er spesifikt for ditt produkt.

For å sette opp NAS-enheten til bruk med SoundTouch-appen kan du se Legge til et musikkbibliotek til SoundTouch.