90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Bruk av NAS-enhet

Gjelder for:

mer...

Hva er NAS?

NAS står for Network Attached Storage: et system som består av en eller flere harddisker, en Ethernet-tilkobling og et operativsystem. I stedet for å koble deg direkte til en stasjonær eller bærbar datamaskin, slik en bærbar USB-harddisk gjør, kobles en NAS-enhet til den trådløse ruteren, slik at alle i nettverket kan få tilgang til og dele filer fra et sentralt sted.

Hvorfor bruke en NAS-enhet med SoundTouch-systemet?

En av de største fordelene er at musikksamlingen din alltid er tilgjengelig. Du trenger ikke å slå på datamaskinen som lagrer musikken for å lytte til den. I stedet er en NAS-enhet alltid tilkoblet, slik at du til en hver tid kan få tilgang til musikksamlingen raskt og enkelt fra SoundTouch-appen.

Anbefalte modeller

For å få best mulig resultater med SoundTouch-systemet anbefales WD MyCloud eller Synology NAS-enheter.
Mange andre NAS-enheter vil derimot også fungere. (Merk: SoundTouch-systemer er ikke fullstendig DLNA-kompatible, og kan eller kan ikke ha full funksjonalitet med andre modeller.)

Konfigurering av NAS-stasjoner

Mens det er mange NAS-produkter tilgjengelig, finner du informasjon om konfigurasjon for noen mer vanlige produkter her. Søk etter merket eller modellen din på dette nettstedet for å se om det finnes info som er spesifikt for ditt produkt.

For å sette opp NAS-enheten til bruk med SoundTouch-appen kan du se Legge til et musikkbibliotek til SoundTouch.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din