Bruke AirPlay med Bose-høyttaleren

Bruke AirPlay

Bruke iOS 12 eller nyere

Merk: iOS-enheter kan ikke strømme til både AirPlay 1- og AirPlay 2-høyttalere samtidig. Du kan enten strømme til én AirPlay 1-kompatibel høyttaler, eller du kan strømme til én eller flere AirPlay 2-kompatible høyttalere.

På iOS-enheten sveiper du nedover fra det øvre høyre hjørnet av skjermen for å vise musikkkontrollpanelet. (Visse eldre iOS-enheter krever at du sveiper opp for å se musikkkontrollpanelet)

Trykk og hold nede musikkkontrollpanelet

Trykk på AirPlay-ikonet

Velg navnet på Bose-systemet du vil spille fra

Begynn å spille musikk

Bruk en mobil- eller datamaskinapp som støtter AirPlay

Trykk på AirPlay-ikonet i appen

Velg navnet på Bose-systemet du vil spille fra

Begynn å spille musikk

Bruk macOS 10.8 (Mountain Lion) eller nyere

På datamaskinen holder du nede Alternativ-tasten og klikker på høyttalerikonet i menylinjen

Under Lydutgangsenhet velger du navnet på Bose-systemet du vil spille fra