Bruke AirPlay med SoundTouch-høyttaleren

Før du begynner

AirPlay støttes ikke av alle SoundTouch-systemer. Sørg for at du har ett av de følgende systemene som støtter enten AirPlay 1 eller AirPlay 2:

Systemer med AirPlay 1

• SoundTouch 20
  • SoundTouch 20 II
  • SoundTouch 30
  • SoundTouch 30 II
  • SoundTouch Portable
  • SoundTouch Portable II
  • SoundTouch SA-4 amplifier
  • SoundTouch Stereo JC
  • SoundTouch Stereo JC II
  • Wave SoundTouch music system

Systemer med AirPlay 2

AirPlay 2 er tilgjengelig for iTunes 12.8 eller nyere, macOS Catalina eller nyere og Apple iOS 11.4 eller nyere for mobilenheter, TV eller HomePod-enheter.

• Lifestyle 550
  • Lifestyle 600
  • Lifestyle 650
  • SoundTouch 10
  • SoundTouch 20 III
  • SoundTouch 30 III
  • SoundTouch 300
  • SoundTouch SA-5 amplifier
  • SoundTouch Wireless Link-adapter
  • Wave SoundTouch music system IV

Bruke AirPlay

Bruke iOS 12 eller nyere

Merk: iOS-enheter kan ikke strømme til både AirPlay 1- og AirPlay 2-høyttalere samtidig. Du kan enten strømme til én AirPlay 1-kompatibel høyttaler, eller du kan strømme til én eller flere AirPlay 2-kompatible høyttalere.

På iOS-enheten sveiper du nedover fra det øvre høyre hjørnet av skjermen for å vise musikkkontrollpanelet. (Visse eldre iOS-enheter krever at du sveiper opp for å se musikkkontrollpanelet)

Trykk og hold nede musikkkontrollpanelet

Trykk på AirPlay-ikonet

Velg navnet på Bose-systemet du vil spille fra

Begynn å spille musikk

Bruk en mobil- eller datamaskinapp som støtter AirPlay

Trykk på AirPlay-ikonet i appen

Velg navnet på Bose-systemet du vil spille fra

Begynn å spille musikk

Bruk macOS 10.8 (Mountain Lion) eller nyere

På datamaskinen holder du nede Alternativ-tasten og klikker på høyttalerikonet i menylinjen

Under Lydutgangsenhet velger du navnet på Bose-systemet du vil spille fra