Slik bruker du Amazon Alexa

Hodetelefonene dine er aktivert med taleassistenten Amazon Alexa. Med Alexa kan du be om å spille av musikk, høre på nyhetene, sjekke været, kontrollere smartenheter for hjemmebruk og mye annet. Det skal bare et spørsmål til for å bruke Alexa med hodetelefonene. Bare spør eller bruk taleassistentknappen, og Alexa svarer umiddelbart. Kontroller at hodetelefonene og appen er oppdatert for alle de nyeste funksjonene.

Merknad: Amazon Alexa er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk.

Tilpass Voice Assistant (taleassistent) til Amazon Alexa

Høyre øreklokke viser Taleassistent-knappen.

Før du begynner, må du passe på at mobilenheten er koblet til Wi-Fi®- eller mobilnettverk.

Åpne Bose Music-appen. Koble hodetelefonene til enheten og velg dem i appen

Trykk på Settings (Innstillinger) > Voice Assistant (Taleassistent) > Alexa. Det kan hende du må trykke på Setup & Settings (Konfigurering og innstillinger) for å konfigurere hodetelefonene i Alexa-appen

Slik bruker du knappen Voice Assistant (Taleassistent)

Taleassistent-knappen brukes til å kontrollere Amazon Alexa. Tasten befinner seg på høyre øreklokke.

Ting å prøveTing å gjøre
Snakk med Alexa

Trykk og slipp Voice Assistant-tasten. Etter at ,du hører en tone, kan du komme med forespørselen din.

For å se en liste over ting du kan prøve, gå til: https://www.amazon.com/usealexa

Stopp AlexaTrykk inn og slipp Taleassistent-knappen

Bruk stemmen din

Start med å si «Alexa». Deretter sier du:

Ting å prøveEksempler på hva du kan si
Snakk til Alexa«Hva kan du gjøre?»
Planlegg dagen«Hvordan er været?»
Spill av lyd

«Spill dansemusikk.»

Merk: Amazon Music er angitt som standard musikktjeneste. Bruk Alexa-appen for å endre standard musikktjeneste.

Spill av lyd fra en bestemt musikktjeneste«Spill NPR på TuneIn.»
Oppdag flere ferdigheter«Hvilke nye ferdigheter har du?»
Stopp Alexa «Stopp»

Du kan lese mer om hva Alexa kan gjøre, på https://www.amazon.com/usealexa