Bruk av IR-sender

Kontrollkonsollen har sendere på frontpanelet som fungerer med fjernkontrollen for Lifestyle®-systemet for å styre andre lyd- eller videoenheter som er koblet til systemet. Hvis kontrollkonsollen ikke har direkte sikt til disse enhetene, må du bruke IR-senderne som følger med systemet.

Gjør følgende for å bruke IR-senderne:

Sett inn IR-senderpluggen i IR-senderkontakten på baksiden av tilkoblingspanelet på kontrollkonsollen

Finn IR-mottakervinduet på enhetene som skal styres. Hver enkelt enhet (TV, video eller dekoder) har et lite, gjennomsiktig vindu som inneholder IR-mottakeren. Enkelte TV-er for projeksjon har IR-mottakeren bak skjermen, og hele skjermen brukes dermed som IR-mottaker. IR-senderen må kunne «se» hvert av disse mottakervinduene. På IR-senderen med tre hoder kommer IR-signalet fra den flate siden

Hvis du vil styre flere enheter, velger du en plassering der den flate siden av senderen står overfor disse enhetene som ikke er fra Bose Fest den flate enden av senderen direkte på eller i nærheten av enhetene ved å fjerne den ene siden av den gjennomsiktige dobbeltsidige teipen og plassere den på senderen. Hvis du bare skal styre én enhet, fester du IR-senderen direkte på IR-mottakervinduet

Når senderen er på plass, kontrollerer du at fjernkontrollen fungerer

merk: du kan maksimalt bruke fem sendere (originalversjonen har tre sendere og to enkle tilleggssendere) med systemet, og minst tre må brukes.