Aware-modus

I Aware-modus bruker merkebeskyttet Bose®-teknologi én av mikrofonene i øreproppen til å plukke opp omgivelseslyd og sende den til brukerens øre. Dette gjør det mulig for brukeren å høre hva som skjer rundt dem mens de fortsatt lytter til musikken. Samtidig forbedrer Aware-modus lytteopplevelsen ved å opprettholde en minimal mengde støyreduksjon, for å blokkere visse typer bakgrunnsstøy, samtidig som den lar brukeren oppfatte de fleste lydene fra omgivelsene.

Som med alle andre hodetelefoner kan signalet fra lydkilden redusere muligheten til å høre hva som skjer omkring deg. Hvis kildevolumet er på et moderat nivå, vil brukeren med Aware-modus kunne høre lyd fra omgivelsene.

du bytter til aware-modus ved å trykke på mode-knappen på siden av fjernkontrollen. dette gjør at du kan høre noen av lydene rundt deg, for eksempel trafikk eller meldinger på flyplassen.