Bruke Google Assistant

Hodetelefonene dine har Google Assistant innebygget. Du kan raskt nyte underholdning, holde kontakten, få informasjon og håndtere dagen din – alt uten å kaste et blikk på telefonen.

Merknad: Google Assistant er ikke tilgjengelig i alle land eller på alle språk.

Tilpass Voice Assistant (Taleassistent) til Google Assistant.

Høyre øreklokke viser Taleassistent-knappen.

Før du begynner, må du passe på at mobilenheten er koblet til Wi-Fi®- eller mobilnettverk.

Åpne Bose Music-appen. Koble hodetelefonene til enheten og velg dem i appen

Trykk på Settings (Innstillinger) > Voice Assistent (Taleassistent) og velg «Google Assistant». Du må kanskje trykke på «Setup» (Oppsett) og «Settings» (Innstillinger) for å sette opp hodetelefonene i Google Assistant-appen

Følg instruksjonene på skjermen

Merknad: Google Assistant er tilgjengelig på Android 6.0-enheter* eller nyere. iOS-enheter må laste ned Google Assistant.

*Fungerer på Android 6.0-enheter eller nyere med Google Play-tjenester, >1,5 GB med minnekapasitet og 720p eller høyere skjermoppløsning. Les ,fullstendige krav og spesifikasjoner.

Bruke Google Assistant

Ting å gjøreSlik gjør du det
Snakk til Google Assistant

Trykk på og hold nede Taleassistent-knappen til du hører en tone. Når du har hørt tonen, kan du komme med forespørselen. Du kan si ting som:

«Hvordan er trafikken på vei til jobben?»

«Fortell meg om dagen min.»

«Hva er de siste nyhetsoverskriftene?»

«Når går flyet mitt?»

«Legg til melk og egg på handlelisten min.»

Få varslingene dineTrykk på Taleassistent-knappen
Stopp Google AssistantDobbelttrykk på Taleassistent-knappen
Svar på en melding (der det er tilgjengelig)Etter at du har mottatt et meldingsvarsel, kan du trykke på og holde inne Taleassistent-knappen for å svare. Slipp knappen når du er ferdig.

Hvis du vil ha mer hjelp med Google Assistant, kan du gå til: https://support.google.com/headphones