TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Bruk av grupper

Informasjon om grupper

Ved å opprette høyttalergrupper kan du spille av samme lyd samtidig på flere høyttalere. Du kan opprette en gruppe på én av to måter:

Grupper to eller flere Bose-smarthøyttalere som du har lagt til kontoen din i Bose Music-appen. Bose-smarthøyttalere inkluderer:

• Bose Portable Home Speaker
  • Bose Home Speaker 300
  • Bose Home Speaker 450
  • Bose Home Speaker 500
  • Bose Soundbar 500
  • Bose Soundbar 700

Grupper én Bose-smarthøyttaler med én BluetoothⓇ-høyttaler eller et hodesett ved hjelp av SimpleSync

Når du gruppere på denne måten, kan det være en liten lydforsinkelse mellom smarthøyttaleren og Bluetooth-produktet. Bose Bluetooth-produktene som står oppført nedenfor, er imidlertid optimalisert for å spille synkronisert når du lytter til lyd, for eksempel en musikkstrømmetjeneste.

Merknad: Hvis du er tilkoblet en Soundbar 500 eller Soundbar 700, er det kun Bose Noise Cancelling Headphones 700 som kan spille synkronisert med lyd som følger video – som en TV-stasjon eller film.

Høyttalere som er optimalisert for SimpleSync
  • Bose Solo 5 TV sound system
  • S1 Pro system
  • SoundLink Bluetooth Mobile speaker II
  • SoundLink Bluetooth speaker III
  • SoundLink Color Bluetooth speaker
  • SoundLink Color Bluetooth speaker II
  • SoundLink Micro Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker
  • SoundLink Mini Bluetooth speaker II
  • SoundLink Revolve Bluetooth speaker
  • SoundLink Revolve+ Bluetooth speaker
  • SoundLink Wireless Mobile speaker
Hodetelefoner som er optimalisert for SimpleSync
  • Bose Noise Cancelling Headphones 700
  • QuietComfort 35 wireless headphones
  • QuietComfort 35 wireless headphones II
  • SoundSport Free wireless headphones
  • SoundSport Pulse wireless headphones
  • SoundSport wireless headphones

Tips: Hvis du opplever en lydforsinkelse når du grupperer ett av disse produktene, må du kontrollere at den nyeste produktoppdateringen er installert. Hvis du vil oppdatere Bluetooth-produktet ditt, går du til btu.bose.com.

Opprette en gruppe

Trykk på My Bose-ikonet øverst i venstre hjørne i Bose Music-appen

Velg ett av produktene som skal grupperes

Trykk på bildet av produktet nederst til høyre

Trykk på Group (Grupper)

Velg høyttalerne du vil gruppere:

Hvis du vil spille fra alle Bose-smarthøyttalere som er koblet til kontoen din, trykker du på + Add All (Legg til alle) i delen SMART SPEAKERS (SMARTHØYTTALERE)

Hvis du vil spille fra visse høyttalere, trykker du på + ved siden av høyttalerne du ønsker å høre i delen SMART SPEAKERS (SMARTHØYTTALERE)

Hvis du vil gruppere en enkelt Bluetooth-høyttaler eller et hodesett, trykker du på + ved siden av produktet du ønsker å legge til i delen SimpleSync. Eller hvis du ikke tidligere har koblet til produktet for å gruppere det, trykker du på Connect a New Product (Koble til et nytt produkt) og velger deretter produktet. Tips: Sørg for at Bluetooth er slått på på produktet for at det skal bli lagt til

Legge til eller fjerne høyttalere i en gruppe

Merknad: Hvis du skal koble til et Bluetooth-produkt, kan bare ett Bluetooth-produkt kobles til om gangen.

Trykk på bildet av gruppen nederste til høyre

Trykk på Edit Group (Rediger gruppe)

Trykk på + eller huk av ved siden av høyttaleren for å legge til eller fjerne den. Når grupperingen er fullført, vises et hakemerke. Hvis grupperingen ikke er fullført, vises +

Justere volumet for grupperte høyttalere

Merknad: Du kan ikke kontrollere volumet på Bluetooth-hodetelefoner som er tilkoblet via SimpleSync.

Trykk på bildet av gruppen nederste til høyre

Bruk volumskyvebryteren nederst for proporsjonalt å justere nivået på alle de grupperte høyttalerne

Hvis du vil justere nivået for hver enkelt grupperte høyttaler, trykker du på ^ nederst i høyre hjørne og justerer hver av skyvebryterne