Bruk av hodetelefoner

For privat lytting kan du koble hodetelefoner til HEADPHONE-kontakten på bakpanelet på Wave®-radioen.

Når du kobler til hodetelefoner, kobles høyttalerne automatisk ut. Høyttalerne aktiveres igjen automatisk når hodetelefonene kobles fra Wave®-radioen. Ettersom volumnivået for hodetelefonene kan være forskjellig fra høyttalervolumet, må du alltid skru ned volumet på Wave®-radioen før du kobler til eller fra hodetelefoner.

trykk på knappene for volum opp eller volum ned på fjernkontrollen for å justere lyttenivået på hodetelefonene.

Forsiktig: Langvarig eksponering for høy musikk kan føre til hørselskade. Det er tryggest å unngå høyt volumnivå når du bruker hodetelefoner, spesielt over lengre perioder.

Merk: Hvis en alarm utløses når du bruker hodetelefoner, blir den spilt gjennom høyttalerne på Wave®-radioen.