Bruke Music Share

Med Music Share kan flere lytte sammen. Nå kan to par trådløse hodetelefoner fra Bose dele den samme opplevelsen – lytte sammen, samtidig, mens en av dere styrer musikken.

Merk: Følgende appbilder varierer avhengig av hvilke produkter som er tilkoblet. Prosessen er lik.

I Bose Connect-appen trykker du på Music Share-ikonet (doble hodetelefoner) nederst i venstre hjørne. Hvis ikke noe ikon vises, må du kontrollere at både appen og produktets fastvare er oppdatert.

Smarttelefonskjerm med uthevet Music Share-ikon.

Merk: Hvis du bruker en taleassistent, vil du få opp en melding om at du ikke har tilgang til assistenten mens du bruker Music Share.

Smarttelefonskjermbilde som informerer brukeren om at han/hun ikke har tilgang til assistenten mens Music Share brukes.

Trykk på CONTINUE (FORTSETT) og GET STARTED (KOM I GANG)

Music Share-skjermbilde som viser knappen CONTINUE (FORTSETT).
Music Share-skjermbilde som viser knappen GET STARTED (KOM I GANG).

Connect-appen viser alle tilgjengelige enheter i området ditt. Finn det andre settet med hodetelefoner hvis du ønsker å koble det til ved å sveipe til venstre eller høyre

Merk: Hvis et produkt blir funnet, men meldingen NEEDS UPDATE (TRENGER OPPDATERING) vises, må det aktuelle produktet oppdateres før det kan bruke Music Share.

Sveip produktikonet nedover for å koble til Music Share. Det tar noen sekunder før tilkoblingen blir fullført. Det kan hende du får se instruksjoner om hvordan du kobler til det andre settet med hodetelefoner

Smarttelefonskjerm som viser Drag to connect your product (Dra for å koble til produktet ditt).
Smarttelefonskjerm som viser Press & hold for 3 seconds to put your product in pairing mode (Trykk på og hold nede i 3 sekunder for å sette produktet i sammenkoblingsmodus.
Smarttelefonskjerm som viser produktene som kobles til Music Share.

Når tilkoblingen er fullført, vil det andre settet med hodetelefoner vises nederst i venstre hjørne i Connect-appen

Smarttelefonskjerm som viser et tilkoblet andre hodetelefonsett nederst i venstre hjørne

Vise Music Share

Fra hovedskjermbildet trykker du på X-en på produktet nederst i venstre hjørne

Smarttelefonskjerm som viser X-en for det tilkoblede produktet.

Trykk på End Music Share (Avslutt musikkdeling)