Bruk av armbåndet (video inkludert)

Gjelder for:

iphone 5-brukere: kontakt oss for informasjon om hvordan du får tak i et armbånd med passe størrelse for din telefon.

• USA: 888-757-9943
  • Canada: 800-905-2177

Bruk av armbåndet

Armbåndet holder enheten trygt og godt på plass mens du trener, og i tillegg kan du oppbevare hodetelefonene der når treningsøkten er over.

Legg enheten i lomma og koble hodetelefonkabelen til uttaket for hodetelefoner. Du kan bruke berøringsskjermen på enheten gjennom vinduet på armbåndet.

Skyv armbåndet på armen og trykkoverflødig stoff inn under tappen. Trekk i tappen og fest den, slik at båndet sitter ordentlig. Denne tappen fungerer også som oppbevaringsplass for hodetelefoner når de ikke er i bruk.

Forsiktig: Armbåndet er ikke vanntett. Det beskytter ikke enheten fullt ut i svært dårlig vær eller hvis du svetter mye. Vær forsiktig når du bruker armbåndet under disse forholdene, siden enheten kan ta skade av vann.