Bruk av AUX-kontakt

Du kan koble en smarttelefon, et nettbrett, en datamaskin eller en annen type lydenhet fra lydutgangen til AUX-kontakten på høyttaleren. En 3,5 mm stereokabelplugg (følger ikke med) passer i AUX-kontakten.

Bruk en 3,5 mm stereokabel til å koble enheten til AUX-kontakten på høyttaleren

Trykk på på/av-knappen på høyttaleren. AUX-indikatoren lyser

Spill av lyd på lydenheten. Øk volumet på den tilkoblede enheten til nesten maksimalt nivå, og bruk deretter volumknappene til å justere volumnivået