TILGJENGELIG FOR UTSENDELSE OM 1–2 VIRKEDAGER MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING AV BESTILLINGER PÅ KR 450 ELLER MER

Bruk av kontrollene for strøm og volum på kontrollmodulen

Strømbryter

trykk på power (på/av) for å slå acoustic noise cancelling®-teknologien av eller på og kontrollere lysstyrken til indikatorlampene:

Strøm

trykk én gang på power (på/av) for å slå på acoustic noise cancelling-teknologi

trykk og hold inne power (på/av) for å slå av acoustic noise cancelling-teknologi

trykk raskt to ganger på power (på/av) for å veksle mellom svakt og skarpt indikatorlys

det kan ta opptil 6 sekunder å slå hodesettet av eller på. hvert ekstra trykk på power (på/av) fører til at det tar lengre tid før hodesettet utfører ønsket handling. unngå hurtige trykk på power (på/av) når du prøver å slå hodesettet av eller på.

Volumkontroll

venstre og høyre volumkontrollhjul på kontrollmodulen justerer volumet til tilsvarende øreklokke. når acoustic noise cancelling-teknologi er slått av, angis volumkontrollen til maksimalt nivå. overordnet volumkontroll av hodesettet krever at du utfører justeringer både på flyets interkom eller radio, og på hodesettets kontrollmodul. selv ved laveste innstilling er det ikke mulig å slå av interkomlyden med volumkontrollhjulene.

Volumkontrollhjul

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din