Bruk av hodesettet med en Apple®-enhet

Alle Bose®-hodesett som er beregnet på Apple-enheter, inkluderer en liten innebygd fjernkontroll med innebygd mikrofon. Dette gir enkel tilgang til svar/avslutt og volumkontrollknappene.

Merk: Full kontroll kan mangle for visse Apple-produkter.

Det er bare følgende Apple-enheter som støtter fjernkontrollen og mikrofonen: iPod nano® (4. generasjon eller nyere), iPod classic® (120 GB, 160 GB), iPod touch® (2. generasjon eller nyere), iPhone® 3GS eller nyere og iPad®. Fjernkontrollen støttes av iPod shuffle® (3. generasjon eller nyere). Alle iPod®-modeller og iPad-modeller har støtte for lyd.

Hodesettkontroller

Merk: Utformingen på produktet kan variere noe.

Grunnleggende funksjoner

øk volumet:
trykk og slipp opp plussknappen.

reduser volumet:
trykk og slipp opp minusknappen.

Anropsfunksjoner

Følgende handlinger krever at du bruker knappen svar/avslutt. Trykk midt på knappen, ikke på sidene, for å sørge for at enheten fungerer som den skal.

svar på et anrop:
trykk inn og slipp opp.

avslutt et anrop:
trykk inn og slipp opp.

avvis et innkommende anrop:
trykk, hold inne i to sekunder og slipp opp.

bytt til et innkommende anrop eller et anrop på vent, eller sett nåværende anrop på vent:
trykk inn og slipp for å bytte til innkommende anrop. trykk inn og slipp igjen for å bytte tilbake til det første anropet.

bytt til et innkommende anrop eller et anrop på vent, og avslutt nåværende anrop:
trykk, hold inne i to sekunder og slipp opp.

bruk talestyring:
trykk på og hold inne svar/avslutt. du finner mer informasjon om kompatibilitet og bruk for denne funksjonen i brukerveiledningen til iphone.

Merk: Mikrofonen sitter i svar/avslutt-knappen.

Funksjoner for avspilling av medier

spill av eller sett en sang eller video på pause:
trykk inn og slipp opp.

hopp til neste sang eller kapittel:
trykk inn og slipp opp raskt to ganger.

spol fremover:
trykk inn og slipp opp raskt to ganger, hold inne andre gang du trykker.

gå til forrige sang eller kapittel:
trykk inn og slipp opp raskt tre ganger.

spol bakover:
trykk inn og slipp opp raskt tre ganger, hold inne tredje gangen du trykker.