Bruk av HI/LO-bryter

Du bruker HI/LO-bryteren for lydattenuatoren til å justere volum ut for ulike lydkilder. Den påvirker ikke støyreduksjonen.

Noter deg innstillingen på bryteren før du bruker hodetelefonene for lyd. Du finner bryteren på hodetelefonenden av lydkabelen, enden som kobles til hodetelefonen. Hvis den sitter på plass i hodetelefonen, tar du tak i lydkabelen så nær venstre øreklokke som mulig. Dra den forsiktig ut for å få tilgang til bryteren, som vist nedenfor.

Velg riktig innstilling for lydkilden du vil bruke:

LO brukes vanligvis for lyd på fly eller lydenheter som bruker vekselstrøm, for eksempel hjemmestereosystemer.

HI brukes vanligvis for batteridrevne lydenheter.

Sett bryteren inn i åpningen på venstre øreklokke og trykk den inn, slik at den er kant i kant med siden til øreklokken.

Koble hodetelefonkontakten til en lydkilde og sørg for at volumet til lydkilden er senket. Du kan nå ta på deg hodetelefonene og slå på av-/på-bryteren på hodetelefonene (bryteren er plassert på høyre øreklokke) for å få både lyd og støyreduksjon. Juster volumet ved hjelp av volumkontrollen på lydkilden du har valgt.

Hvis HI/LO-bryteren er angitt som LO og du må heve volumkontrollen på lydkilden til over halvveispunktet, kobler du fra hodetelefonene. Sett bryteren på HI. Bruk volumkontrollen på kilden til å redusere volumet. Ta på deg hodetelefonene og øk volumet på lydkilden sakte.