Bruk av Bose Sleep-appen

Last ned Bose Sleep-appen.

Last ned den nødvendige og kostnadsfrie Bose Sleep-appen for å kontrollere dine sleepbuds, administrere oppvekkingsalarmer, velge støymaskerende lyder og konfigurere avanserte innstillinger.

Påslåing

Når Bose-logoen er vendt mot deg, skyver du lokket på ladeetuiet bort fra deg for å åpne

Vent til sleepbuds-ladelysene blinker sakte hvitt, og fjern dem fra ladeetuiet

Koble til mobilenheten

Med dine sleepbuds tatt ut fra ladeenheten åpner du Bose Sleep-appen. Appen vil forsøke å finne dine sleepbuds. Hvis appen ikke finner dine sleepbuds, legger du sleepbuds tilbake i ladeetuiet i et par sekunder og tar dem ut. Appen vil fortsette å lete etter sleepbuds.

Når appen finner sleepbuds, vil de vises på skjermen med det gjeldende batterinivået. Hvis sleepbuds har ulike batteriprosenter, viser hjemskjermen den laveste prosentandelen.

Hvis du vil se batterinivået for hver enkelt sleepbud, trykker du på batteriprosenten. Da får du se en skjerm som viser begge sleepbuds og deres respektive batterinivåer.

Lytte til lyder

Du trykker på den nederste knappen for å begynne å lytte til lyder. Dette vil vise skjermen for lydutvalg. Du kan velge ulike lyder ved å sveipe til venstre eller høyre. Trykk på Play for å starte lyden og angi volumet med glidebryteren nederst.

Angi en alarm

Hvis du vil stille inn alarmer, trykker du på Set Alarm-knappen (Angi alarm) på hovedsiden. Her kan du slå alarmer av eller på, redigere eksisterende alarmer og legge til nye alarmer. Trykk på EDIT-knappen (Rediger) for å velge flere alarmer. Trykk på én enkelt alarm for å redigere tiden og planlagte dager.

Slå av

Legg sleepbuds i ladeetuiet for å slå av. Vent til sleepbuds-ladelysene blinker sakte hvitt, og lukk deretter etuiet.