90 dagers risikofri prøveperiode, 2 års garanti og gratis standard levering for bestillinger over 450 NOK

Bruk av standard lydkabel

Du kan bruke hodetelefonene med en rekke kilder: CD-/DVD-/MP3-spillere, stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og hjemmestereosystemer.

Følg forslagene nedenfor for å bruke hodetelefonene med disse lydkildene:

  • De fleste bærbare kilder: Bruk den enkle hodetelefonkontakten på 3,5 mm. Du trenger ikke å bruke adapter
  • Hjemmestereosystemer: Koble en stereotelefonadapter på 6,35 mm (kan kjøpes i elektronikkbutikker) til hodetelefonkontakten på hodetelefonledningen.
  • Hvis du trenger større rekkevidde mellom hodetelefonene og hjemmestereosystemene, kobler du en forlengelseskabel på 6 m (tilgjengelig for kjøp på fanen Tilbehør ovenfor) til hodetelefonkabelen. Dette gir økt tilgjengelighet til lydkildene og større bevegelsesfrihet.
  • Merkene på hodebåndet viser L for venstre øre og R før høyre øre for å sikre god passform og best mulig ytelse. Ta på deg hodetelefonene og juster hodebåndet slik at det hviler lett på hodet ditt. Ta på deg øreputene slik at de sitter tett rundt ørene. De skal være behagelige å ha på, og ørene dine må være helt inne i putene for å skape en effektiv forsegling.
  • Bose®-hodetelefonene har merkebeskyttet teknologi som gjengir bredspektret lyd, på en tydelig og nøyaktig måte. Det er ikke nødvendig å øke volumet for å høre små nyanser i musikken, og det er heller ikke nødvendig å bruke tonekontroller som basseffekt. Du får best lydytelse ved å deaktivere basseffekt på den bærbare lydenheten. Hvis du lar dette bli stående på, kan det føre til overdrevet bass og potensiell forvrenging.

Merk: Produkter som er utviklet for å forsterke lyd til et høyt volum, kan forårsake hørselsskader hvis de brukes på feil måte. Senk volumet til laveste innstilling før du tar på deg hodetelefonene. Dette bidrar til å beskytte hørselen din. Juster deretter volumet til et behagelig nivå, og la volumet bli stående på dette nivået mens du lytter.

Hjalp denne informasjonen?

Bra, takk for tilbakemeldingen. Del gjerne ytterligere kommentarer nedenfor.
We’re sorry this page didn’t meet your expectations. Please tell us about your experience and/or what we could do better.
Send
Takk, vi setter pris på tilbakemeldingen din