Bruk av USB-nøkkel

USB-nøkkelen kobler datamaskinen til Bose® wireless computer speaker automatisk når du kobler den til en USB-port.

Koble fra / koble til på nytt

Trykk på knappen for å koble fra Bose wireless computer speaker eller koble til på nytt.

Strømlampen er plassert på knappen koble fra / koble til på nytt. Følg denne veiledningen for å forstå hvordan USB-nøkkelen fungerer når den brukes sammen med Bose wireless computer speaker.

Strømlampe

av:
usb-nøkkelen har ikke strøm

blinker sakte:
har strøm og er tilgjengelig for å kobles til bose wireless computer speaker

blinker raskt:
oppretter tilkobling

på:
tilkoblet bose wireless computer speaker